Dragoslava Srejovića 1, Beograd
+381 69 55 44 33 2
Pitanja i saveti
O nama
Kontakt

O nama

Arhont je centar za detalljno sređivanje tvog ljubimca, bilo da je automobil, kamp kućica, ili brod. Iliti detailing, kako se to u narodu kaže.

Ti nam dovedeš svog ljubimca, mi ti kažemo šta ima a šta uopšte nema smisla, i dogovorimo se oko svega. Onda se bacimo na posao, koji obično bude gotov u rekordnom roku, jer smo tako u mogućnosti. Šalu na stranu, naš head detailer je Nemanja Živković, apsolutni majstor zanata i detailing veteran u Srbiji. Optimizovali smo procese tako da smo u stanju da posao odradimo znatno brže nego što se radilo pre, a sa većim kvalitetom, što zbog procesa, što zbog proizvoda koje koristimo.

Kako sve ovo funkcioniše? Dajete li garanciju?

Ako nikad nisi koristio/la detailing usluge, evo kratkog vodiča.

Ukoliko jesi, možeš pročitati vodič anyway, ali ukratko: dovezeš nam svog ljubimca, izabereš paket usluga, mi te ljudski posavetujemo i ne ciljamo samo da ti uzmemo pare, i onda odradimo uslugu u njajbržem mogućem roku.

Garanciju ne dajemo osim ako ne održavaš auto ili brod kod nas, jer otkud znamo šta ceš mu sve raditi.

Ako odabereš da ga održavaš kod nas, onda možeš da pogledaš uslove garancije na ovom linku.

Zašto koristimo engleski ponekad?

Što, ne govoriš engleski? Hotelosь bы po russkiй? Ou peut-être en français ?

Šalimo se, razlog je što smo opušteni, a i veliki deo detailing sveta je poprimio dosta uticaja iz engleskog govornog područja. Namely Amerike. Jbg, najveće tržište.

Drugi razlog je što smo veliki ljubitelji i uvoznici Undrdog proizvoda, američkog brenda iz Teksasa čiji proizvodi baš kidaju.

Da li bi radije voleo da ti persiramo i femkamo se, illi da te pogledamo pravo u oči i kažemo šta je i kako je?

Zašto smo ponekad vulgarni?

Piši kao što govoriš. Jebiga. A i izbegavamo da pravimo famu oko nećega što, u svojoj suštini, nije nuklearna fizika. Mi čistimo auta i brodove, i to jako dobro. Štitimo ih raznim hidrofobnim sredstvima koja sprečavaju nakupljanje prljavštine i dodaju sjaj površinama. Poliramo farbu ako treba. Ali to je manje više to, ne šaljemo ljude na Mars.

Jedan od glavnih razloga zašto je detailing do skoro bio rezervisan samo za vlasnike skupih igračaka jesu proizvođači so called keramičkih zaštita. Oni su hteli da podignu cenu svojim ne tako sjajnim proizvodima i stoga su pravili od celog procesa neku zavrzlamu. Na primer: da ti trebaju posebna UV svetla kojima će se navodna keramika bolje finiširati na farbi, ili da treba da dolaziš svakih par meseci po topper da produži rok trajanja coatinga. We call bullshit. Srećom, na tržištu se pre par godina pojavio Undrdog, a njima je cilj da sve te fame razbiju, paučina skine i stvari nazovu svojim pravim imenom. Porizvodi im kidaju i mi ih uvozimo i koristimo oberučke. 

Rezerviši termin

Dugme Rezerviši termin odvešće te na kontakt stranu sa formularom za zakazivanje. Ili nas pozovi pa ćemo se dogovoriti preko telefona.

Najčešće postavljana pitanja o detailingu

Detailing je postupak detaljnog čišćenja, poliranja, restauracije i impregnacije eksterijera i enterijera vozila u cilju postizanja i očuvanja najboljeg mogućeg („salonskog“) izgleda. U Arhontu, u ovu svrhu koristi se specijalizovana najsavremenija detailing oprema i proizvodi u kombinaciji sa metodologijom rada u skladu sa svetskim trendovima. O rezultatima svedoče naši mnogobrojni redovni klijenti.

Oni nam veruju:

Šta kažu naši klijenti: