Dragoslava Srejovića 1, Beograd
+381 69 55 44 33 2
Pitanja i saveti
O nama
Kontakt

Voskiranje – Vračar

Zaštita i sjaj za tvoj automobil

Osvežavamo postojeću zaštitu na svom automobilu i poboljšavamo hidrofobnost posebnim sprejevima i namazima.

Voskiranje

Vodoodbojni sprej

Sve površine eksterijera

Višemesečno trajanje

50% manje prljavštine

Da bi tvoj automobil izgledao sjajno i bio zaštićen od spoljnih elemenata, tu je naša usluga voskiranja. Ova usluga pruža najbolju zaštitu i sjaj za tvoj automobil.

Naši stručnjaci pažljivo nanose kvalitetan vosak na površinu tvoje boje. Ovaj vosak stvara zaštitni sloj koji odbija vodu, prljavštinu i UV zračenje. Tvoja boja će biti zaštićena od oksidacije i izbleđivanja.

Kada završimo, tvoj automobil će blistati sjajem i izgledati kao da je upravo izašao iz salona. Voskiranje je ključ za dugotrajnu zaštitu i besprekoran izgled tvojeg automobila.

Kako izgleda proces?

Čujemo se i dogovorimo

one U Arhontu verujemo u pružanje najboljeg mogućeg iskustva našim klijentima, a sve počinje sa besplatnom konsultacijom. Naš tim će sarađivati sa vama kako bi utvrdio vaše specifične potrebe i pružio vam tačnu procenu troškova naših usluga.

Dovezeš nam svog ljubimca

two Kada se dogovorimo oko plana, zakažemo vašu uslugu za datum i vreme koje ti najviše odgovara. Ti se pojaviš u dogovoreno vreme i mi odradimo svoj posao najbolje što umemo. A umemo.

Mi uradimo sve po dogovoru

three Dok radimo na tvom vozilu, uredno te obaveštavamo o napretku i osiguravamo da je sve kako treba i po planu. Naš tim je posvećen pružanju izuzetne usluge i pažnje prema detaljima, tako da možete biti sigurni da će tvoje vozilo izgledati kao preporođeno.

Ti se oduševiš

four Nakon što završimo naš rad, znamo da ćeš biti uzbuđen da vidiš rezultate. Naš tim će te provesti kroz završni pregled kako bi osigurao da je sve završeno prema dogovoru. Čvrsto verujemo u premašivanje očekivanja, tako da nam je tvoje oduševljenje rezultatom najveći prioritet. .

Hoćeš da vidiš sta sve umemo?

Zaprati nas na društvenim mrežama da vidiš kakve sve majstorije izvodimo:

Rezerviši termin

Dugme Rezerviši termin odvešće te na kontakt stranu sa formularom za zakazivanje. Ili nas pozovi pa ćemo se dogovoriti preko telefona.

Najčešće postavljana pitanja o detailingu

Detailing je postupak detaljnog čišćenja, poliranja, restauracije i impregnacije eksterijera i enterijera vozila u cilju postizanja i očuvanja najboljeg mogućeg („salonskog“) izgleda. U Arhontu, u ovu svrhu koristi se specijalizovana najsavremenija detailing oprema i proizvodi u kombinaciji sa metodologijom rada u skladu sa svetskim trendovima. O rezultatima svedoče naši mnogobrojni redovni klijenti.

Oni nam veruju:

Šta kažu naši klijenti: