Dragoslava Srejovića 1, Beograd
+381 69 55 44 33 2
Pitanja i saveti
O nama
Kontakt

Signature multi-stage poliranje auta – Čukarica

Umetnost poliranja

Najbolje od najboljeg. Naša usluga signature višestrukog poliranja podiže standarde u umetnosti poliranja automobila.

15.-Signature-multi-stage-polishing

Višeslojno poliranje

Skidanje svih ogrebotina u laku

Pojačani sjaj

Done by Nemanja Živković

Za one koji traže apsolutnu savršenost u izgledu svog automobila, tu je naša usluga potpisnog višestrukog poliranja. Ova usluga predstavlja umetnost u poliranju i postavlja najviše standarde.

Koristimo najsavremenije tehnike i materijale kako bi postigli izvanrednu površinu tvoje boje. Višestruke faze poliranja uklanjaju svaku nesavršenost i ostavljaju površinu savršeno glatkom i sjajnom.

Kada završimo, tvoj automobil će blistati kao nikada pre. Svaka linija i detalj će biti istaknuti, čineći tvoj automobil pravim remek-delom na putu. Signature multi-stage polishing je naša ponuda za najbolje od najboljeg.

Kako izgleda proces?

Čujemo se i dogovorimo

one U Arhontu verujemo u pružanje najboljeg mogućeg iskustva našim klijentima, a sve počinje sa besplatnom konsultacijom. Naš tim će sarađivati sa vama kako bi utvrdio vaše specifične potrebe i pružio vam tačnu procenu troškova naših usluga.

Dovezeš nam svog ljubimca

two Kada se dogovorimo oko plana, zakažemo vašu uslugu za datum i vreme koje ti najviše odgovara. Ti se pojaviš u dogovoreno vreme i mi odradimo svoj posao najbolje što umemo. A umemo.

Mi uradimo sve po dogovoru

three Dok radimo na tvom vozilu, uredno te obaveštavamo o napretku i osiguravamo da je sve kako treba i po planu. Naš tim je posvećen pružanju izuzetne usluge i pažnje prema detaljima, tako da možete biti sigurni da će tvoje vozilo izgledati kao preporođeno.

Ti se oduševiš

four Nakon što završimo naš rad, znamo da ćeš biti uzbuđen da vidiš rezultate. Naš tim će te provesti kroz završni pregled kako bi osigurao da je sve završeno prema dogovoru. Čvrsto verujemo u premašivanje očekivanja, tako da nam je tvoje oduševljenje rezultatom najveći prioritet. .

Hoćeš da vidiš sta sve umemo?

Zaprati nas na društvenim mrežama da vidiš kakve sve majstorije izvodimo:

Rezerviši termin

Dugme Rezerviši termin odvešće te na kontakt stranu sa formularom za zakazivanje. Ili nas pozovi pa ćemo se dogovoriti preko telefona.

Najčešće postavljana pitanja o detailingu

Detailing je postupak detaljnog čišćenja, poliranja, restauracije i impregnacije eksterijera i enterijera vozila u cilju postizanja i očuvanja najboljeg mogućeg („salonskog“) izgleda. U Arhontu, u ovu svrhu koristi se specijalizovana najsavremenija detailing oprema i proizvodi u kombinaciji sa metodologijom rada u skladu sa svetskim trendovima. O rezultatima svedoče naši mnogobrojni redovni klijenti.

Oni nam veruju:

Šta kažu naši klijenti: