Dragoslava Srejovića 1, Beograd
+381 69 55 44 33 2
Pitanja i saveti
O nama
Kontakt

Premium pranje eksterijera sa felnama – Rakovica, Beograd

Luksuzna briga za tvoj automobil

Tvoj automobil zaslužuje najbolje. Naša usluga premium pranja eksterijera sa felnama pruža mu luksuznu negu i sjaj.

Premium Pranje Eksterijera Sa Felnama

Two bucket metod ručnog pranja

Detaljno pranje lajsni i maske

Pranje omekšanom vodom

pH neutralni šamponi

Kada želiš da tvoj automobil izgleda kao da je upravo izašao iz salona, naša usluga premium pranja eksterijera sa felnama je pravi izbor. Ovaj tretman donosi luksuznu brigu i sjaj tvojoj četvorotočkaškoj lepotici.

Naš tim koristi posebne proizvode i metode kako bi temeljno očistio tvoj automobil spolja. Bez obzira da li se radi o blatu, prašini ili neželjenim tragovima, mi znamo kako da ih uklonimo.

Felne su tretirane sa posebnom pažnjom kako bi zablistale, čineći tvoj automobil još privlačnijim. Kada voziš svoj automobil nakon premium pranja, osetićeš se kao zvezda na putu.

Kako izgleda proces?

Čujemo se i dogovorimo

one U Arhontu verujemo u pružanje najboljeg mogućeg iskustva našim klijentima, a sve počinje sa besplatnom konsultacijom. Naš tim će sarađivati sa vama kako bi utvrdio vaše specifične potrebe i pružio vam tačnu procenu troškova naših usluga.

Dovezeš nam svog ljubimca

two Kada se dogovorimo oko plana, zakažemo vašu uslugu za datum i vreme koje ti najviše odgovara. Ti se pojaviš u dogovoreno vreme i mi odradimo svoj posao najbolje što umemo. A umemo.

Mi uradimo sve po dogovoru

three Dok radimo na tvom vozilu, uredno te obaveštavamo o napretku i osiguravamo da je sve kako treba i po planu. Naš tim je posvećen pružanju izuzetne usluge i pažnje prema detaljima, tako da možete biti sigurni da će tvoje vozilo izgledati kao preporođeno.

Ti se oduševiš

four Nakon što završimo naš rad, znamo da ćeš biti uzbuđen da vidiš rezultate. Naš tim će te provesti kroz završni pregled kako bi osigurao da je sve završeno prema dogovoru. Čvrsto verujemo u premašivanje očekivanja, tako da nam je tvoje oduševljenje rezultatom najveći prioritet. .

Hoćeš da vidiš sta sve umemo?

Zaprati nas na društvenim mrežama da vidiš kakve sve majstorije izvodimo:

Rezerviši termin

Dugme Rezerviši termin odvešće te na kontakt stranu sa formularom za zakazivanje. Ili nas pozovi pa ćemo se dogovoriti preko telefona.

Najčešće postavljana pitanja o detailingu

Detailing je postupak detaljnog čišćenja, poliranja, restauracije i impregnacije eksterijera i enterijera vozila u cilju postizanja i očuvanja najboljeg mogućeg („salonskog“) izgleda. U Arhontu, u ovu svrhu koristi se specijalizovana najsavremenija detailing oprema i proizvodi u kombinaciji sa metodologijom rada u skladu sa svetskim trendovima. O rezultatima svedoče naši mnogobrojni redovni klijenti.

Oni nam veruju:

Šta kažu naši klijenti: