Dragoslava Srejovića 1, Beograd
+381 69 55 44 33 2
Pitanja i saveti
O nama
Kontakt

Poliranje pragova i okvira vrata – Palilula

Elegancija u svakom detalju

Mali detalji čine razliku. Naša usluga poliranja pragova i okvira vrata donosi eleganciju i detalje tvojem automobilu.

Poliranje Pragova Okvira Vrata

Detaljno čišćenje

Dekontaminacija

Skidanje kamenca

Dodavanje sjaja

Detalji na tvojem automobilu često prolaze neprimećeni, ali mogu značiti razliku između proseka i izvanrednosti. Naša usluga poliranja pragova i okvira vrata donosi eleganciju i detalje svakom automobilu.

Naši stručnjaci pažljivo pristupaju poliranju pragova i okvira vrata, koristeći precizne tehnike i proizvode. Ovaj proces naglašava linije i detalje na tvojem automobilu, čineći ga posebnim.

Kada završimo, tvoj automobil će se istaći svojom elegancijom i pažnjom prema detaljima. Male promene čine veliku razliku, a poliranje pragova i okvira vrata dodaju tvojem automobilu notu izvanrednosti.

Kako izgleda proces?

Čujemo se i dogovorimo

one U Arhontu verujemo u pružanje najboljeg mogućeg iskustva našim klijentima, a sve počinje sa besplatnom konsultacijom. Naš tim će sarađivati sa vama kako bi utvrdio vaše specifične potrebe i pružio vam tačnu procenu troškova naših usluga.

Dovezeš nam svog ljubimca

two Kada se dogovorimo oko plana, zakažemo vašu uslugu za datum i vreme koje ti najviše odgovara. Ti se pojaviš u dogovoreno vreme i mi odradimo svoj posao najbolje što umemo. A umemo.

Mi uradimo sve po dogovoru

three Dok radimo na tvom vozilu, uredno te obaveštavamo o napretku i osiguravamo da je sve kako treba i po planu. Naš tim je posvećen pružanju izuzetne usluge i pažnje prema detaljima, tako da možete biti sigurni da će tvoje vozilo izgledati kao preporođeno.

Ti se oduševiš

four Nakon što završimo naš rad, znamo da ćeš biti uzbuđen da vidiš rezultate. Naš tim će te provesti kroz završni pregled kako bi osigurao da je sve završeno prema dogovoru. Čvrsto verujemo u premašivanje očekivanja, tako da nam je tvoje oduševljenje rezultatom najveći prioritet. .

Hoćeš da vidiš sta sve umemo?

Zaprati nas na društvenim mrežama da vidiš kakve sve majstorije izvodimo:

Rezerviši termin

Dugme Rezerviši termin odvešće te na kontakt stranu sa formularom za zakazivanje. Ili nas pozovi pa ćemo se dogovoriti preko telefona.

Najčešće postavljana pitanja o detailingu

Detailing je postupak detaljnog čišćenja, poliranja, restauracije i impregnacije eksterijera i enterijera vozila u cilju postizanja i očuvanja najboljeg mogućeg („salonskog“) izgleda. U Arhontu, u ovu svrhu koristi se specijalizovana najsavremenija detailing oprema i proizvodi u kombinaciji sa metodologijom rada u skladu sa svetskim trendovima. O rezultatima svedoče naši mnogobrojni redovni klijenti.

Oni nam veruju:

Šta kažu naši klijenti: