Dragoslava Srejovića 1, Beograd
+381 69 55 44 33 2
Pitanja i saveti
O nama
Kontakt

Keramička zaštita – Palilula

Dugotrajna zaštita za tvoj automobil

Želiš da tvoja boja bude zaštićena i dugotrajna? Keramička zaštita je rešenje koje će tvoj automobil očuvati godinama.

Keramicka Zastita

Višegodišnji zaštitni premaz

50% manje vremena za pranje

50% manje vremena za sušenje

Zaštita svih površina

Keramička zaštita je izuzetan način da tvoj automobil ostane zaštićen od spoljnih elemenata i očuva svoj izgled. Naša usluga keramičke zaštite donosi dugotrajnu zaštitu za tvoj automobil.

Koristimo najnoviju tehnologiju i specijalne premaze kako bismo stvorili nevidljivu barijeru koja odbija nečistoće, kišu, sol i sunčevu svetlost. Ova zaštita ne samo da čuva boju, već i olakšava održavanje.

Kada izabereš keramičku zaštitu, tvoj automobil će izgledati i osećati se kao nov dugi niz godina. Dugotrajna zaštita za tvoj automobil je dostupna uz našu uslugu.

Kako izgleda proces?

Čujemo se i dogovorimo

one U Arhontu verujemo u pružanje najboljeg mogućeg iskustva našim klijentima, a sve počinje sa besplatnom konsultacijom. Naš tim će sarađivati sa vama kako bi utvrdio vaše specifične potrebe i pružio vam tačnu procenu troškova naših usluga.

Dovezeš nam svog ljubimca

two Kada se dogovorimo oko plana, zakažemo vašu uslugu za datum i vreme koje ti najviše odgovara. Ti se pojaviš u dogovoreno vreme i mi odradimo svoj posao najbolje što umemo. A umemo.

Mi uradimo sve po dogovoru

three Dok radimo na tvom vozilu, uredno te obaveštavamo o napretku i osiguravamo da je sve kako treba i po planu. Naš tim je posvećen pružanju izuzetne usluge i pažnje prema detaljima, tako da možete biti sigurni da će tvoje vozilo izgledati kao preporođeno.

Ti se oduševiš

four Nakon što završimo naš rad, znamo da ćeš biti uzbuđen da vidiš rezultate. Naš tim će te provesti kroz završni pregled kako bi osigurao da je sve završeno prema dogovoru. Čvrsto verujemo u premašivanje očekivanja, tako da nam je tvoje oduševljenje rezultatom najveći prioritet. .

Hoćeš da vidiš sta sve umemo?

Zaprati nas na društvenim mrežama da vidiš kakve sve majstorije izvodimo:

Rezerviši termin

Dugme Rezerviši termin odvešće te na kontakt stranu sa formularom za zakazivanje. Ili nas pozovi pa ćemo se dogovoriti preko telefona.

Najčešće postavljana pitanja o detailingu

Detailing je postupak detaljnog čišćenja, poliranja, restauracije i impregnacije eksterijera i enterijera vozila u cilju postizanja i očuvanja najboljeg mogućeg („salonskog“) izgleda. U Arhontu, u ovu svrhu koristi se specijalizovana najsavremenija detailing oprema i proizvodi u kombinaciji sa metodologijom rada u skladu sa svetskim trendovima. O rezultatima svedoče naši mnogobrojni redovni klijenti.

Oni nam veruju:

Šta kažu naši klijenti: