Dragoslava Srejovića 1, Beograd
+381 69 55 44 33 2
Pitanja i saveti
O nama
Kontakt

Jednoslojno poliranje automobila – Vračar

Daruj sjaj svom automobilu

Tvoj automobil zaslužuje sjajnu površinu. Naša usluga jednoslojnog poliranja vraća mu blistavost.

Jednoslojno Poliranje

Jednoslojno poliranje

Za nova auta

Uklanjanje holograma

Dodavanje sjaja

Površina tvog auta može izgubiti svoj sjaj zbog ogrebotina, tragova i oksidacije. Naša usluga jednoslojnog poliranja je tu da povrati blistavost tvojoj boji.

Naši stručnjaci koriste pažljivo odabrane proizvode i tehnike kako bi tretirali površinu tvoje boje. Ovaj proces uklanja sitne ogrebotine i nepravilnosti, ostavljajući tvoj automobil sa besprekornim sjajem.

Kada voziš svoj automobil nakon jednoslojnog poliranja, osetićeš razliku u izgledu i osećaju. Boja će blistati i privlačiti pažnju gde god da se pojaviš. Vrati sjaj svom automobilu uz našu uslugu.

Kako izgleda proces?

Čujemo se i dogovorimo

one U Arhontu verujemo u pružanje najboljeg mogućeg iskustva našim klijentima, a sve počinje sa besplatnom konsultacijom. Naš tim će sarađivati sa vama kako bi utvrdio vaše specifične potrebe i pružio vam tačnu procenu troškova naših usluga.

Dovezeš nam svog ljubimca

two Kada se dogovorimo oko plana, zakažemo vašu uslugu za datum i vreme koje ti najviše odgovara. Ti se pojaviš u dogovoreno vreme i mi odradimo svoj posao najbolje što umemo. A umemo.

Mi uradimo sve po dogovoru

three Dok radimo na tvom vozilu, uredno te obaveštavamo o napretku i osiguravamo da je sve kako treba i po planu. Naš tim je posvećen pružanju izuzetne usluge i pažnje prema detaljima, tako da možete biti sigurni da će tvoje vozilo izgledati kao preporođeno.

Ti se oduševiš

four Nakon što završimo naš rad, znamo da ćeš biti uzbuđen da vidiš rezultate. Naš tim će te provesti kroz završni pregled kako bi osigurao da je sve završeno prema dogovoru. Čvrsto verujemo u premašivanje očekivanja, tako da nam je tvoje oduševljenje rezultatom najveći prioritet. .

Hoćeš da vidiš sta sve umemo?

Zaprati nas na društvenim mrežama da vidiš kakve sve majstorije izvodimo:

Rezerviši termin

Dugme Rezerviši termin odvešće te na kontakt stranu sa formularom za zakazivanje. Ili nas pozovi pa ćemo se dogovoriti preko telefona.

Najčešće postavljana pitanja o detailingu

Detailing je postupak detaljnog čišćenja, poliranja, restauracije i impregnacije eksterijera i enterijera vozila u cilju postizanja i očuvanja najboljeg mogućeg („salonskog“) izgleda. U Arhontu, u ovu svrhu koristi se specijalizovana najsavremenija detailing oprema i proizvodi u kombinaciji sa metodologijom rada u skladu sa svetskim trendovima. O rezultatima svedoče naši mnogobrojni redovni klijenti.

Oni nam veruju:

Šta kažu naši klijenti: