Dragoslava Srejovića 1, Beograd
+381 69 55 44 33 2
Pitanja i saveti
O nama
Kontakt

Dubinsko pranje sedista i podova auta – Voždovac

Dubinsko pranje podova, sedišta, neba i gepeka.

Tvoja sedišta i podovi zaslužuju posebnu pažnju. Naša usluga dubinskog pranja osigurava da tvoj automobil zablista iznutra.

Dubinsko Pranje Sedista Podova

Podovi

Sedista

Nebo

Gepek

Svako ko je proveo dosta vremena u svom automobilu zna koliko se brzo mogu nakupiti fleke, nečistoće i mirisi na sedištima i podovima. Naša usluga dubinskog pranja sedišta i podova je tu da reši ovaj problem.

Naši stručnjaci pažljivo tretiraju tvoja sedišta i podove, koristeći specijalizovane proizvode i opremu. Bez obzira na tip tkanine ili materijala, mi znamo kako da ih oslobodimo mrlja i nečistoća.

Kada završimo, tvoj automobil će blistati iznutra. Bićeš ponosan na čistoću i svežinu svog vozila. Bez obzira da li se radi o redovnom održavanju ili uklanjanju teških mrlja, naša usluga dubinskog pranja sedišta i podova čini čuda za tvoj automobil.

Kako izgleda proces?

Čujemo se i dogovorimo

one U Arhontu verujemo u pružanje najboljeg mogućeg iskustva našim klijentima, a sve počinje sa besplatnom konsultacijom. Naš tim će sarađivati sa vama kako bi utvrdio vaše specifične potrebe i pružio vam tačnu procenu troškova naših usluga.

Dovezeš nam svog ljubimca

two Kada se dogovorimo oko plana, zakažemo vašu uslugu za datum i vreme koje ti najviše odgovara. Ti se pojaviš u dogovoreno vreme i mi odradimo svoj posao najbolje što umemo. A umemo.

Mi uradimo sve po dogovoru

three Dok radimo na tvom vozilu, uredno te obaveštavamo o napretku i osiguravamo da je sve kako treba i po planu. Naš tim je posvećen pružanju izuzetne usluge i pažnje prema detaljima, tako da možete biti sigurni da će tvoje vozilo izgledati kao preporođeno.

Ti se oduševiš

four Nakon što završimo naš rad, znamo da ćeš biti uzbuđen da vidiš rezultate. Naš tim će te provesti kroz završni pregled kako bi osigurao da je sve završeno prema dogovoru. Čvrsto verujemo u premašivanje očekivanja, tako da nam je tvoje oduševljenje rezultatom najveći prioritet. .

Hoćeš da vidiš sta sve umemo?

Zaprati nas na društvenim mrežama da vidiš kakve sve majstorije izvodimo:

Rezerviši termin

Dugme Rezerviši termin odvešće te na kontakt stranu sa formularom za zakazivanje. Ili nas pozovi pa ćemo se dogovoriti preko telefona.

Najčešće postavljana pitanja o detailingu

Detailing je postupak detaljnog čišćenja, poliranja, restauracije i impregnacije eksterijera i enterijera vozila u cilju postizanja i očuvanja najboljeg mogućeg („salonskog“) izgleda. U Arhontu, u ovu svrhu koristi se specijalizovana najsavremenija detailing oprema i proizvodi u kombinaciji sa metodologijom rada u skladu sa svetskim trendovima. O rezultatima svedoče naši mnogobrojni redovni klijenti.

Oni nam veruju:

Šta kažu naši klijenti: