Dragoslava Srejovića 1, Beograd
+381 69 55 44 33 2
Pitanja i saveti
O nama
Kontakt

Detaljno usisavanje automobila – Savski venac

Detaljno uklanjanje prljavštine, mrvica i dlaka.

Ovo je činjenica - tvoj automobil zaslužuje pažljivu negu, a to počinje detaljnim usisavanjem. Bez obzira koliko ti se čini da je tvoj automobil čist, uvek se može još više zablistati uz našu uslugu detaljnog usisavanja.

Detaljno Usisavanje Auta

Pod

Sedista

Gepek

Patosnice

Zamisli da ulaziš u svoj automobil i svaki centimetar unutrašnjosti je kao da je izašao iz salona. Naša usluga detaljnog usisavanja postiže upravo to. Ne radimo samo površinski, već prelazimo svaki ćošak i šav kako bismo oslobodili tvoj automobil od svake neželjene čestice prašine, mrvice ili dlake kućnog ljubimca.

Naši stručnjaci ne žale truda da tvoj automobil bude čist do najsitnijih detalja. Od podova i sedišta do teško dostupnih mesta, koristimo najbolje alate i tehnike kako bismo postigli besprekornu čistoću. Zato, ako želiš da tvoj automobil zasija kao nov, detaljno usisavanje je prvi korak ka tome.

Pusti nas da se brinemo o svakoj mrvici i zaboravi na brigu o čišćenju. Tvoj automobil će ti biti zahvalan na ovom tretmanu, a ti ćeš uživati u vožnji u potpuno čistoj i osvežavajućoj unutrašnjosti.

Kako izgleda proces?

Čujemo se i dogovorimo

one U Arhontu verujemo u pružanje najboljeg mogućeg iskustva našim klijentima, a sve počinje sa besplatnom konsultacijom. Naš tim će sarađivati sa vama kako bi utvrdio vaše specifične potrebe i pružio vam tačnu procenu troškova naših usluga.

Dovezeš nam svog ljubimca

two Kada se dogovorimo oko plana, zakažemo vašu uslugu za datum i vreme koje ti najviše odgovara. Ti se pojaviš u dogovoreno vreme i mi odradimo svoj posao najbolje što umemo. A umemo.

Mi uradimo sve po dogovoru

three Dok radimo na tvom vozilu, uredno te obaveštavamo o napretku i osiguravamo da je sve kako treba i po planu. Naš tim je posvećen pružanju izuzetne usluge i pažnje prema detaljima, tako da možete biti sigurni da će tvoje vozilo izgledati kao preporođeno.

Ti se oduševiš

four Nakon što završimo naš rad, znamo da ćeš biti uzbuđen da vidiš rezultate. Naš tim će te provesti kroz završni pregled kako bi osigurao da je sve završeno prema dogovoru. Čvrsto verujemo u premašivanje očekivanja, tako da nam je tvoje oduševljenje rezultatom najveći prioritet. .

Hoćeš da vidiš sta sve umemo?

Zaprati nas na društvenim mrežama da vidiš kakve sve majstorije izvodimo:

Rezerviši termin

Dugme Rezerviši termin odvešće te na kontakt stranu sa formularom za zakazivanje. Ili nas pozovi pa ćemo se dogovoriti preko telefona.

Najčešće postavljana pitanja o detailingu

Detailing je postupak detaljnog čišćenja, poliranja, restauracije i impregnacije eksterijera i enterijera vozila u cilju postizanja i očuvanja najboljeg mogućeg („salonskog“) izgleda. U Arhontu, u ovu svrhu koristi se specijalizovana najsavremenija detailing oprema i proizvodi u kombinaciji sa metodologijom rada u skladu sa svetskim trendovima. O rezultatima svedoče naši mnogobrojni redovni klijenti.

Oni nam veruju:

Šta kažu naši klijenti: