Dragoslava Srejovića 1, Beograd
+381 69 55 44 33 2
Pitanja i saveti
O nama
Kontakt

Detaljno usisavanje sa otprašivanjem – Palilula

Detaljno usisavanje plus otprašivanje kompresorom za odstranjivanje duboke prljavštine.

Oslobodi svoj automobil od prašine i alergena. Detaljno otprašivanje čini unutrašnjost tvojeg vozila čistom i zdravom a usisavanje uklanja i najmanju mrvicu.

Detaljno Usisavanje Otprasivanje Auta

Detaljno usisavanje +

Otprasivanje sedista

Otprasivanje ventilacije

Otprasivanje podova i neba

Unutrašnjost tvojeg automobila može postati leglo prašine, alergena i nečistoće, što može uticati na tvoje zdravlje i udobnost. Naša usluga detaljnog otprašivanja i usisavanja je tu da reši ovaj problem.

Naš tim stručnjaka koristi posebne tehnike i opremu kako bi efikasno uklonio svaku česticu prašine i alergena iz unutrašnjosti tvog automobila. Ne samo da ćeš udisati čist vazduh dok voziš, već ćeš takođe imati osećaj svežine i prostranosti.

Detaljno otprašivanje i usisavanje čini tvoj automobil zdravijim mestom za tebe i tvoje saputnike. Osećaj se bolje u svom vozilu uz našu uslugu.

Kako izgleda proces?

Čujemo se i dogovorimo

one U Arhontu verujemo u pružanje najboljeg mogućeg iskustva našim klijentima, a sve počinje sa besplatnom konsultacijom. Naš tim će sarađivati sa vama kako bi utvrdio vaše specifične potrebe i pružio vam tačnu procenu troškova naših usluga.

Dovezeš nam svog ljubimca

two Kada se dogovorimo oko plana, zakažemo vašu uslugu za datum i vreme koje ti najviše odgovara. Ti se pojaviš u dogovoreno vreme i mi odradimo svoj posao najbolje što umemo. A umemo.

Mi uradimo sve po dogovoru

three Dok radimo na tvom vozilu, uredno te obaveštavamo o napretku i osiguravamo da je sve kako treba i po planu. Naš tim je posvećen pružanju izuzetne usluge i pažnje prema detaljima, tako da možete biti sigurni da će tvoje vozilo izgledati kao preporođeno.

Ti se oduševiš

four Nakon što završimo naš rad, znamo da ćeš biti uzbuđen da vidiš rezultate. Naš tim će te provesti kroz završni pregled kako bi osigurao da je sve završeno prema dogovoru. Čvrsto verujemo u premašivanje očekivanja, tako da nam je tvoje oduševljenje rezultatom najveći prioritet. .

Hoćeš da vidiš sta sve umemo?

Zaprati nas na društvenim mrežama da vidiš kakve sve majstorije izvodimo:

Rezerviši termin

Dugme Rezerviši termin odvešće te na kontakt stranu sa formularom za zakazivanje. Ili nas pozovi pa ćemo se dogovoriti preko telefona.

Najčešće postavljana pitanja o detailingu

Detailing je postupak detaljnog čišćenja, poliranja, restauracije i impregnacije eksterijera i enterijera vozila u cilju postizanja i očuvanja najboljeg mogućeg („salonskog“) izgleda. U Arhontu, u ovu svrhu koristi se specijalizovana najsavremenija detailing oprema i proizvodi u kombinaciji sa metodologijom rada u skladu sa svetskim trendovima. O rezultatima svedoče naši mnogobrojni redovni klijenti.

Oni nam veruju:

Šta kažu naši klijenti: