Dragoslava Srejovića 1, Beograd
+381 69 55 44 33 2
Pitanja i saveti
O nama
Kontakt

Detaljno čišćenje motornog prostora – Zvezdara

Srce tvog automobila zaslužuje pažnju

Motor je srce tvog automobila. Naša usluga detaljnog čišćenja motornog prostora brine o njegovoj čistoći i izgledu.

Detaljno Ciscenje Motornog Prostora

Odmašćivanje

Čišćenje haube

Impregnacija plastike

Skidanje kamenca

Motor je srce tvog automobila, i kao takav, zaslužuje posebnu pažnju. Naša usluga detaljnog čišćenja motornog prostora je tu da se pobrine za čistoću i izgled ovog ključnog dela tvojeg vozila.

Naši stručnjaci pažljivo pristupaju čišćenju motornog prostora, koristeći bezbedne metode i sredstva. Uklanjamo prljavštinu i nečistoće koje mogu oštetiti motor ili smanjiti njegovu efikasnost.

Kada završimo, tvoj motor će izgledati besprekorno, a ti ćeš znati da je srce tvog automobila u savršenom stanju. Detaljno čišćenje motornog prostora je naša briga za tvoju bezbednost i performanse.

Kako izgleda proces?

Čujemo se i dogovorimo

one U Arhontu verujemo u pružanje najboljeg mogućeg iskustva našim klijentima, a sve počinje sa besplatnom konsultacijom. Naš tim će sarađivati sa vama kako bi utvrdio vaše specifične potrebe i pružio vam tačnu procenu troškova naših usluga.

Dovezeš nam svog ljubimca

two Kada se dogovorimo oko plana, zakažemo vašu uslugu za datum i vreme koje ti najviše odgovara. Ti se pojaviš u dogovoreno vreme i mi odradimo svoj posao najbolje što umemo. A umemo.

Mi uradimo sve po dogovoru

three Dok radimo na tvom vozilu, uredno te obaveštavamo o napretku i osiguravamo da je sve kako treba i po planu. Naš tim je posvećen pružanju izuzetne usluge i pažnje prema detaljima, tako da možete biti sigurni da će tvoje vozilo izgledati kao preporođeno.

Ti se oduševiš

four Nakon što završimo naš rad, znamo da ćeš biti uzbuđen da vidiš rezultate. Naš tim će te provesti kroz završni pregled kako bi osigurao da je sve završeno prema dogovoru. Čvrsto verujemo u premašivanje očekivanja, tako da nam je tvoje oduševljenje rezultatom najveći prioritet. .

Hoćeš da vidiš sta sve umemo?

Zaprati nas na društvenim mrežama da vidiš kakve sve majstorije izvodimo:

Rezerviši termin

Dugme Rezerviši termin odvešće te na kontakt stranu sa formularom za zakazivanje. Ili nas pozovi pa ćemo se dogovoriti preko telefona.

Najčešće postavljana pitanja o detailingu

Detailing je postupak detaljnog čišćenja, poliranja, restauracije i impregnacije eksterijera i enterijera vozila u cilju postizanja i očuvanja najboljeg mogućeg („salonskog“) izgleda. U Arhontu, u ovu svrhu koristi se specijalizovana najsavremenija detailing oprema i proizvodi u kombinaciji sa metodologijom rada u skladu sa svetskim trendovima. O rezultatima svedoče naši mnogobrojni redovni klijenti.

Oni nam veruju:

Šta kažu naši klijenti: