Dragoslava Srejovića 1, Beograd
+381 69 55 44 33 2
Pitanja i saveti
O nama
Kontakt

Detaljno čišćenje felni sa skidanjem – Rakovica, Beograd

Perfekcija do najsitnijih detalja

Tvoje felne zaslužuju posebnu pažnju. Naša usluga detaljnog čišćenja felni sa skidanjem donosi perfekciju do najsitnijih detalja, sa spoljne ali i sa unutrašnje strane felne.

Detaljno Ciscenje Felni Sa Skidanjem

Detaljno čišćenje felni +

Poliranje felni

Unutrašnja strana felne

Čišćenje podkrila

Felne su ne samo funkcionalni deo tvojeg automobila, već i estetski važne. Ako želiš da tvoje felne izgledaju kao nove, naša usluga detaljnog čišćenja felni sa skidanjem je ono što ti treba.

Naši stručnjaci pažljivo tretiraju svaku felnu, uklanjajući nečistoće i naslage koje se vremenom nakupljaju. Korišćenjem specijalizovanih sredstava i opreme, vraćamo tvojim felnama originalan sjaj.

Kada završimo, tvoje felne će izgledati besprekorno, čineći tvoj automobil još privlačnijim. Detaljno čišćenje felni sa skidanjem je način da svoj automobil podigneš na viši nivo.

Kako izgleda proces?

Čujemo se i dogovorimo

one U Arhontu verujemo u pružanje najboljeg mogućeg iskustva našim klijentima, a sve počinje sa besplatnom konsultacijom. Naš tim će sarađivati sa vama kako bi utvrdio vaše specifične potrebe i pružio vam tačnu procenu troškova naših usluga.

Dovezeš nam svog ljubimca

two Kada se dogovorimo oko plana, zakažemo vašu uslugu za datum i vreme koje ti najviše odgovara. Ti se pojaviš u dogovoreno vreme i mi odradimo svoj posao najbolje što umemo. A umemo.

Mi uradimo sve po dogovoru

three Dok radimo na tvom vozilu, uredno te obaveštavamo o napretku i osiguravamo da je sve kako treba i po planu. Naš tim je posvećen pružanju izuzetne usluge i pažnje prema detaljima, tako da možete biti sigurni da će tvoje vozilo izgledati kao preporođeno.

Ti se oduševiš

four Nakon što završimo naš rad, znamo da ćeš biti uzbuđen da vidiš rezultate. Naš tim će te provesti kroz završni pregled kako bi osigurao da je sve završeno prema dogovoru. Čvrsto verujemo u premašivanje očekivanja, tako da nam je tvoje oduševljenje rezultatom najveći prioritet. .

Hoćeš da vidiš sta sve umemo?

Zaprati nas na društvenim mrežama da vidiš kakve sve majstorije izvodimo:

Rezerviši termin

Dugme Rezerviši termin odvešće te na kontakt stranu sa formularom za zakazivanje. Ili nas pozovi pa ćemo se dogovoriti preko telefona.

Najčešće postavljana pitanja o detailingu

Detailing je postupak detaljnog čišćenja, poliranja, restauracije i impregnacije eksterijera i enterijera vozila u cilju postizanja i očuvanja najboljeg mogućeg („salonskog“) izgleda. U Arhontu, u ovu svrhu koristi se specijalizovana najsavremenija detailing oprema i proizvodi u kombinaciji sa metodologijom rada u skladu sa svetskim trendovima. O rezultatima svedoče naši mnogobrojni redovni klijenti.

Oni nam veruju:

Šta kažu naši klijenti: