Dragoslava Srejovića 1, Beograd
+381 69 55 44 33 2
Pitanja i saveti
O nama
Kontakt

Detaljno čišćenje felni bez skidanja – Stari grad, Beograd

Auto nije sasvim čist ako mu se felne ne cakle.

Očistite i osvežite vaše felne bez skidanja našom uslogom detaljnog čišćenja felni. Naši stručnjaci će koristiti najbolje proizvode i tehnike kako bi vaše felne bile besprekorno čiste.

Mi smo samo na oko 2 km od vas (6 min bez guzve).

Ciscenje Felni Bez Skidanja2.jpg.

Uklanjanje kočione prašine

Uklanjanje povšinske rđe

Odmašćivanje

Čišćenje kočionih klješta

Kada je reč o čistoći vašeg automobila, ponekad su sitni detalji ti koji čine veliku razliku. Naša usluga se posvećuje jednom od tih detalja – vašim felnama, bez potrebe za njihovim skidanjem.

Naš tim stručnjaka pažljivo pristupa čišćenju vaših felni, koristeći najbolje proizvode i tehnike. Uklanjamo naslage prljavštine, kočionog praha i ostataka puta, ostavljajući vaše felne čistim i blistavim.

Osim estetskog aspekta, čiste felne doprinose boljoj efikasnosti kočionog sistema i dužem veku trajanja felni. To znači da će vaš automobil ne samo izgledati bolje, već će i performanse biti na vrhuncu.

Kada izaberete našu uslugu čišćenja felni bez skidanja, možete biti sigurni da se vašim felnama pristupa sa pažnjom i stručnošću. Vaš automobil zaslužuje najbolju negu, a mi smo tu da je pružimo.

Kako izgleda proces?

Čujemo se i dogovorimo

one U Arhontu verujemo u pružanje najboljeg mogućeg iskustva našim klijentima, a sve počinje sa besplatnom konsultacijom. Naš tim će sarađivati sa vama kako bi utvrdio vaše specifične potrebe i pružio vam tačnu procenu troškova naših usluga.

Dovezeš nam svog ljubimca

two Kada se dogovorimo oko plana, zakažemo vašu uslugu za datum i vreme koje ti najviše odgovara. Ti se pojaviš u dogovoreno vreme i mi odradimo svoj posao najbolje što umemo. A umemo.

Mi uradimo sve po dogovoru

three Dok radimo na tvom vozilu, uredno te obaveštavamo o napretku i osiguravamo da je sve kako treba i po planu. Naš tim je posvećen pružanju izuzetne usluge i pažnje prema detaljima, tako da možete biti sigurni da će tvoje vozilo izgledati kao preporođeno.

Ti se oduševiš

four Nakon što završimo naš rad, znamo da ćeš biti uzbuđen da vidiš rezultate. Naš tim će te provesti kroz završni pregled kako bi osigurao da je sve završeno prema dogovoru. Čvrsto verujemo u premašivanje očekivanja, tako da nam je tvoje oduševljenje rezultatom najveći prioritet. .

Hoćeš da vidiš sta sve umemo?

Zaprati nas na društvenim mrežama da vidiš kakve sve majstorije izvodimo:

Rezerviši termin

Dugme Rezerviši termin odvešće te na kontakt stranu sa formularom za zakazivanje. Ili nas pozovi pa ćemo se dogovoriti preko telefona.

Najčešće postavljana pitanja o detailingu

Detailing je postupak detaljnog čišćenja, poliranja, restauracije i impregnacije eksterijera i enterijera vozila u cilju postizanja i očuvanja najboljeg mogućeg („salonskog“) izgleda. U Arhontu, u ovu svrhu koristi se specijalizovana najsavremenija detailing oprema i proizvodi u kombinaciji sa metodologijom rada u skladu sa svetskim trendovima. O rezultatima svedoče naši mnogobrojni redovni klijenti.

Oni nam veruju:

Šta kažu naši klijenti: