Dragoslava Srejovića 1, Beograd
+381 69 55 44 33 2
Pitanja i saveti
O nama
Kontakt

Detaljno čišćenje enterijera krpama – Stari grad, Beograd

Za besprekornu unutrašnjost tvog automobila

Pažljivo ručno čišćenje unutrašnjosti tvog automobila, bez tragova i fleka. Naša usluga detaljnog čišćenja enterijera krpama donosi svežinu i sjaj.

Detaljno Ciscenje Enterijera Krpama

Instrument tabla

Plastika enterijera

Centralna konzola

Svi pragovi

Tvoj automobil je tvoj drugi dom, i zaslužuje da izgleda besprekorno iznutra. Naša usluga detaljnog čišćenja enterijera krpama je pažljiv proces koji donosi svežinu i sjaj tvojoj unutrašnjosti.

Naši stručnjaci koriste najfinije krpice i pažljivo rade kako bi uklonili svaku mrlju, trag i fleku. Bez obzira da li se radi o kožnim sedištima ili tkanini, mi znamo kako da postignemo besprekoran izgled.

Nakon što završimo, osećaćeš se kao da voziš potpuno nov automobil. Unutrašnjost će blistati, a ti ćeš uživati u čistom i svežem prostoru. Za besprekornu unutrašnjost tvog automobila, naša usluga detaljnog čišćenja enterijera krpama je pravi izbor.

Kako izgleda proces?

Čujemo se i dogovorimo

one U Arhontu verujemo u pružanje najboljeg mogućeg iskustva našim klijentima, a sve počinje sa besplatnom konsultacijom. Naš tim će sarađivati sa vama kako bi utvrdio vaše specifične potrebe i pružio vam tačnu procenu troškova naših usluga.

Dovezeš nam svog ljubimca

two Kada se dogovorimo oko plana, zakažemo vašu uslugu za datum i vreme koje ti najviše odgovara. Ti se pojaviš u dogovoreno vreme i mi odradimo svoj posao najbolje što umemo. A umemo.

Mi uradimo sve po dogovoru

three Dok radimo na tvom vozilu, uredno te obaveštavamo o napretku i osiguravamo da je sve kako treba i po planu. Naš tim je posvećen pružanju izuzetne usluge i pažnje prema detaljima, tako da možete biti sigurni da će tvoje vozilo izgledati kao preporođeno.

Ti se oduševiš

four Nakon što završimo naš rad, znamo da ćeš biti uzbuđen da vidiš rezultate. Naš tim će te provesti kroz završni pregled kako bi osigurao da je sve završeno prema dogovoru. Čvrsto verujemo u premašivanje očekivanja, tako da nam je tvoje oduševljenje rezultatom najveći prioritet. .

Hoćeš da vidiš sta sve umemo?

Zaprati nas na društvenim mrežama da vidiš kakve sve majstorije izvodimo:

Rezerviši termin

Dugme Rezerviši termin odvešće te na kontakt stranu sa formularom za zakazivanje. Ili nas pozovi pa ćemo se dogovoriti preko telefona.

Najčešće postavljana pitanja o detailingu

Detailing je postupak detaljnog čišćenja, poliranja, restauracije i impregnacije eksterijera i enterijera vozila u cilju postizanja i očuvanja najboljeg mogućeg („salonskog“) izgleda. U Arhontu, u ovu svrhu koristi se specijalizovana najsavremenija detailing oprema i proizvodi u kombinaciji sa metodologijom rada u skladu sa svetskim trendovima. O rezultatima svedoče naši mnogobrojni redovni klijenti.

Oni nam veruju:

Šta kažu naši klijenti: