Dragoslava Srejovića 1, Beograd
+381 69 55 44 33 2
Pitanja i saveti
O nama
Kontakt

Detaljno čišćenje enterijera četkicama – Zemun

Majstorska temeljna nega za tvoj automobil

Svaki detalj je važan. Naša usluga detaljnog čišćenja enterijera četkicama donosi posebnu pažnju svakom ćošku tvoje unutrašnjosti.

Detaljno Ciscenje Enterijera Cetkicama

Detaljno čišćenje krpama +

Ventilacioni otvori

Instrument tabla

Plastika enterijera

Kada želiš da svaki deo unutrašnjosti tvog automobila zasija, tu je naša usluga detaljnog čišćenja enterijera četkicama. Ovaj proces donosi temeljnu negu i pažnju svakom ćošku tvoje unutrašnjosti.

Naši stručnjaci koriste posebne četkice i metode kako bi pažljivo tretirali svaki detalj. Od brava na vratima do komandi na instrument tabli, ništa ne prolazi neprimećeno.

Kada završimo, tvoj automobil će izgledati besprekorno iznutra. Svaki detalj će blistati, a ti ćeš vožnju doživeti kao pravo zadovoljstvo u čistoj i očišćenoj unutrašnjosti.

Kako izgleda proces?

Čujemo se i dogovorimo

one U Arhontu verujemo u pružanje najboljeg mogućeg iskustva našim klijentima, a sve počinje sa besplatnom konsultacijom. Naš tim će sarađivati sa vama kako bi utvrdio vaše specifične potrebe i pružio vam tačnu procenu troškova naših usluga.

Dovezeš nam svog ljubimca

two Kada se dogovorimo oko plana, zakažemo vašu uslugu za datum i vreme koje ti najviše odgovara. Ti se pojaviš u dogovoreno vreme i mi odradimo svoj posao najbolje što umemo. A umemo.

Mi uradimo sve po dogovoru

three Dok radimo na tvom vozilu, uredno te obaveštavamo o napretku i osiguravamo da je sve kako treba i po planu. Naš tim je posvećen pružanju izuzetne usluge i pažnje prema detaljima, tako da možete biti sigurni da će tvoje vozilo izgledati kao preporođeno.

Ti se oduševiš

four Nakon što završimo naš rad, znamo da ćeš biti uzbuđen da vidiš rezultate. Naš tim će te provesti kroz završni pregled kako bi osigurao da je sve završeno prema dogovoru. Čvrsto verujemo u premašivanje očekivanja, tako da nam je tvoje oduševljenje rezultatom najveći prioritet. .

Hoćeš da vidiš sta sve umemo?

Zaprati nas na društvenim mrežama da vidiš kakve sve majstorije izvodimo:

Rezerviši termin

Dugme Rezerviši termin odvešće te na kontakt stranu sa formularom za zakazivanje. Ili nas pozovi pa ćemo se dogovoriti preko telefona.

Najčešće postavljana pitanja o detailingu

Detailing je postupak detaljnog čišćenja, poliranja, restauracije i impregnacije eksterijera i enterijera vozila u cilju postizanja i očuvanja najboljeg mogućeg („salonskog“) izgleda. U Arhontu, u ovu svrhu koristi se specijalizovana najsavremenija detailing oprema i proizvodi u kombinaciji sa metodologijom rada u skladu sa svetskim trendovima. O rezultatima svedoče naši mnogobrojni redovni klijenti.

Oni nam veruju:

Šta kažu naši klijenti: